Πύργος

Διογανώστε

Το γαμήλιο πάρτυ της ζωής σας

Επειδή κάθε νύφη είναι η πριγκίπισσα στο δικό της παραμύθι, δημιουργήσαμε το χώρο «Πύργος» για να ζήσει τα όνειρά της στην πραγματικότητα. Ο «Πύργος», όπως άλλωστε υποδηλώνει το όνομά του, είναι ένας χώρος ακριβώς στα πόδια του Ιταλικής αισθητικής πέτρινου πύργου του κτήματος, στην αυλή ουσιαστικά του Αρχοντικού, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 500 άτομα.

Ο συνδυασμός του κτίσματος με το τοπίο κάνει τον περιβάλλοντα χώρο πραγματικά παραμυθένιο. Φτιαγμένος από αφρικανικό ξύλο και πέτρα, ο απαράμιλλης αισθητικής πύργος στέκει επιβλητικός και άκρως εντυπωσιακός, πάνω από το Αρχοντικό.

Το λαξευμένο δάπεδο της αυλής με τα ψηφιδωτά στοιχεία και τα παρτέρια με τις λεβάντες και τα νυχτολούλουδα δίνουν μια ιδιαίτερη νότα με παραπομπές στην Ιταλική εξοχή, ενώ οι artistic φωτισμοί και το φως των κεριών συμπληρώνουν το ονειρικό σκηνικό.

Γνωρίστε τον

Πύργο του κτήματος

Για να κάνουμε την εμπειρία του ζευγαριού ακόμα πιο ξεχωριστή, προσφέρουμε στη νύφη τη δυνατότητα να κάνει την προετοιμασία στη νυφική σουίτα που βρίσκεται στην κορυφή του πύργου, και στο ζευγάρι τη δυνατότητα να περάσει την πρώτη νύχτα του γάμου στη νυφική σουίτα του πύργου. Το εσωτερικό του πύργου, με τους κομψά διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους, την εντυπωσιακή εσωτερική σκάλα και την ταράτσα με την πανοραμική θέα σε ολόκληρο το κτήμα προσφέρεται για μοναδικές φωτογραφίες.

Πανοραμική θέα
Χώροι για προετοιμασία της νύφης
Νυφική σουίτα για την πρώτη νύχτα του γάμου

Οι παροχές μας

Από το “Α” έως το “Ω”